Pientalo ja piha -lehti

Tekijät-palvelu

Tekijät-palvelu on kuluttajille tarkoitettu hakupalvelu, josta löytää helposti eri alojen ammattilaiset etsimältään alueelta. Palvelu on kuluttajille ilmainen ja heillä on mahdollisuus tarkistaa tekijöiden kelvollisuus Tilaajavastuun uudella Zeckit-palvelulla.

xrakentaja-main-nav-tekijät3

Tekijät-palvelu auttaa löytämään ja löytymään!

Tavallisen kuluttajan on monesti vaikea löytää hyvää ammattilaista oman rakentamisen tai remontoinnin suunnitteluun ja toteutukseen, varsinkin omalta lähialueelta. Siksi Suomela.fi on perustanut Tekijät-palvelun, jossa etsivä löytää oikean ammattilaisen mahdollisimman läheltä itseään. Palvelu toimii osana suomela.fi-nettisivustoa, jossa vierailee kuukaudessa jopa yli 300 000 ihmisiä.

zeckit-logo-super-hires-1

Vain laadukkaita tekijöitä – Zeckit tarkistaa taustat

Kuluttajien on haastavaa löytää rakentamiseen ja remontointiin luotettavia ammattilaisia. Me pyrimme valitsemaan palveluumme vain sellaisia yrittäjiä, jotka ovat ylpeitä tekemisestään ja huolehtivat asiakkaistaan hyvin. Suomen Tilaajavastuu Oy on kehittänyt tähän ilmaisen työkalun nimeltä Zeckit. Palvelu on sijoitettu jokaiseen Tekijät-korttiin niin, että kuluttaja saa helposti Zeckit-nappia painamalla raportin yrityksen tilasta. Näin varmistamme, että palvelun laatu pysyy ainakin yritystoiminnan osalta hyvälaatuisena. Itse työn laatuun pystyy vaikuttamaan vain yritys itse.

Lisätietoja:

Raimo Kuisma
raimo.kuisma@findmemedia.fi
+358 400 199 379