Cross Media – kaikki yhden katon alta

“Kun eri mediat muodostavat sisällöllisen kokonaisuuden, jonka avulla mainostaja tavoittaa tehokkaasti ja monipuolisesti haluamansa kohderyhmän, puhutaan Cross Mediasta.”

Suomessa on yli 1,45 miljoonaa pientaloa, joissa asuu reilusti yli puolet suomalaisista. Tämä suuri ja ostovoimainen joukko on monelle yritykselle tärkein kohderyhmä, jonka kattavaan tavoittamiseen tarvitaan useampia medioita. Meiltä saat ne kaikki yhden katon alta.

Suomela – printti- ja digilehti

Suomela-lehti on todellinen massamedia. Lehti tavoittaa yli 2 miljoonaa suomalaista pientaloasujaa neljä kertaa vuodessa. Monelle pientaloasujalle lehti on ainoa säännöllisesti ilmestyvä aikakauslehti. Lehdestä tehdään myös digitaalinen versio, joka on kaikkien luettavissa suomela.fi-sivustolla millä tahansa päätelaitteella.

Suomela.fi – online ja mobiili

Suomela.fi on kävijämäärältään Suomen suurin pientaloasumiseen erikoistunut sivusto, jossa on runsaasti ja monipuolisesti sisältöä. Sivusto houkuttelee kuukaudessa jopa yli 300 000 eri kävijää.

Suomela.fi – uutiskirje

Suomela.fi -uutiskirjeen tilaajia on noin 80 000. Joka torstai lähetettävä uutiskirje on erittäin nopea ja tehokas markkinointikanava.

Videokanava – video

Liikkuva kuva toimii markkinoinnissa erinomaisesti. Videoiden parissa viihdytään, mutta yhtä lailla niitä käytetään hyötytarkoituksiin, kuten tiedon ja ohjeiden saamiseen. Hyvin tehty video tarjoaa katsojalle kompaktisti ja helposti erittäin paljon sisältöä.

Sosiaalinen media

Facebook, Instagram ja YouTube ovat pientaloasujien keskuudessa suosituimpia some-kanavia. Facebook-yhteisöömme kuuluu yli 10 000 todella aktiivista pientaloasujaa ympäri Suomen. Somessa tavoitamme tämän joukon erittäin nopeasti.

Tuotteistamme saat lisätietoja ottamalla yhteyttä meihin täältä

talo