Pientalo ja piha -lehti

YKSI KOHDERYHMÄ – MONTA TAPAA TAVOITTAA!

Pientalossa asuvia ihmisiä yhdistää asumismuotoon ja ympäröivään pihaan liittyvät asiat. Jokainen pientaloasuja käyttää mediaa omien tarpeidensa ja tottumustensa mukaisesti: yksi lukee printtilehteä, toinen selaa tablettia, kolmas haluaa lehden sisällön mobiiliinsa ja neljäs yhdistää kaikki nämä mahdollisuudet. Tämä tekee markkinoinnin haasteelliseksi, mutta Freemium Medialla on ratkaisu: tarjoamme jokaiselle kuluttajalle juuri hänelle sopivan median.

Printtiä, digilehteä, nettisivuja, Shortcuttia, mobiilia…

Freemium Median tuoteportfolioon kuuluu Pientalo ja piha -lehden lisäksi digilehti ( Pientalo ja piha+ ), joka tarjoaa printtilehteä laajempia sekä monipuolisempia sisältökokonaisuuksia. Lukukokemuksia täydentää responsiivinen pientalojapiha.fi-sivusto, joka käsittelee pientaloasumiseen liittyviä aiheita (keittiö, kylpyhuone, lämmitys, piha, talo sekä mökki). Mobiilisovellus Shortcutilla saadaan yhdistettyä printtilehti ja digitaalinen sisältö toisiinsa. Sovelluksella voi linkittää älypuhelimeen suuren määrän digitaalista materiaalia.

Valitse oikean laidan kuvakkeista sinua kiinnostavat mediat ja tutustu tarkemmin niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin. Me räätälöimme sinulle kokonaisuuden, joka sopii yrityksesi tarpeisiin sekä markkinointibudjettiin.

Tuotteistamme saat lisätietoja ottamalla yhteyttä meihin täältä

talo