Pientalo ja piha -lehti

Rohkeasti, mutkattomasti ja intohimoisesti

Freemium Media Oy on vuonna 2013 perustettu suomalainen mediatalo, jossa työskentelee tehokas ja monipuolinen joukko media-alan ammattilaisia. Meillä on yhteen laskettuna yli 70 vuoden kokemus alalta.

Yrityksenä pyrimme tarttumaan eteen tuleviin tilaisuuksiin sekä hyödyntämään niistä aukeavat mahdollisuudet. Koemme, että hyvässä porukassa on mukava tehdä töitä ja näin voimme myös tarjota asiakkaillemme sekä lukijoillemme parastamme.

Asiakkaidemme menestyminen takaa myös meidän menestymisemme

Aito kiinnostus asiakkaan liiketoimintaan ja halu rakentaa yhdessä markkinoinnin ja myynnin menestystarinoita heidän kanssaan on myös meidän menestyksemme avain. Jatkuvalla omien tuotteiden kehitystyöllä varmistamme, että tämä työ jatkuu myös tulevaisuudessa.

Member of Nordic Publishing Group

Suomen Pientalo ja piha ja Ruotsin Villaliv muodostavat yhteispohjoismaisen ryhmän nimeltä Nordic Publishing Group. Ryhmän jäsenenä pystymme muun muassa optimoimaan paino- ja paperituotteiden hankinnan, minkä ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme kilpailukykyiset ilmoitushinnat molemmissa maissa. Suomalaisen yhteishenkilön avulla hoidat varaukset tarvittaessa myös Ruotsiin vaivattomasti. Kunkin maan toimituksellinen sisältö toteutetaan paikallisesti, koska haluamme tarjota lukijoillemme aidosti kotimaista sisältöä. Uskomme, että lukijamme arvostavat tätä.

Stella